Sygeplejersker

DSC_3869-2

Ledende veterinærsygeplejerske Anja Guldbæk Bugera
Anja har været med på hospitalet helt fra begyndelsen, men er i øjeblikket på barsel indtil Maj 2020. Normalt har hun, i tæt samarbejde med Nina, ansvaret for vores reproduktionspatienter. Hun har gennem mange år, efteruddannelse og kurser, oparbejdet en bred erfaring med netop denne patientgruppe. Anja har dejlige 2 børn, 1 hund, 3 katte og er gift med Daniel.

DSC_3746

Fagveterinærsygeplejerske Louise Buur-Hanghøj
Louise har været på Ølby Dyrehospital siden april 2017. Hun har gennemført en efteruddannelse for veterinærsygeplejesker i anæstesi og har derfor en bred specialviden på dette område. Louise er gift med Emil og har 3 skønne børn. Desuden har de 2 hunde, 3 heste, og 2 katte.

DSC_3981

Veterinærsygeplejerske Lea Marcussen
Lea kom til hospitalet i december 2018. Hun har en efteruddannelse i fysioterapi og genoptræning, hvorfor hun også er ansvarlig for genoptrænings- og fysioterapi-forløb her hos os. Hun har desuden interesse for laboratoriearbejde og er til daglig ansvarlig for vores in-house laboratorie. Lea har en søn, 2 bonusbørn, og 2 kæmpe hunde sammen med sin mand Henning.

DSC_3719-2

Veterinærsygeplejerske Heidi Id
Heidi blev tilføjet til vores team i sommeren 2019. Hun bidrager altid med godt humør, og omsorg for såvel kolleger som klienter og patienter. Hun interesserer sig specielt for tænder, og ønsker på sigt at videreuddanne sig på området. Privat er hun gift med Nicki og har 2 børn.

DSC_3649-2

Veterinærsygeplejerske Anja Redke
Anja har en stor del af ansvaret for vores butik og foderlager, som hun har haft lige siden efteråret 2019. Hun har desuden en dybdegående viden om ernæring, og planlægger at videreuddanne sig på dette område. Hun er altid i godt humør og klar til at byde vores klienter og patienter velkomne med et smil. Anja har desuden 2 dejlige børn. 

Mia

Veterinærsygeplejerske Mia Bjørnskov Juhl
Mia er nyeste tilføjelse til vores team af sygeplejersker, da hun kom til i december 2019. Hun skal sammen med Anja primært varetage butikken og receptionen samt administrative opgaver i forbindelse med dette. Mia interesserer sig blandt andet for hudpatienter, og vil på sigt også blive inddraget i behandling af disse patienter. Vi er meget glade for, at Mia er kommet til Ølby!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.