Sygeplejersker

DSC_3869-2

Ledende veterinærsygeplejerske Anja Guldbæk Bugera
Anja har været med på hospitalet helt fra begyndelsen og er daglig leder. Til dagligt er Anja at finde i mange forskellige funktioner, både operation, laboratorie, butik og i telefonen. Herudover har hun, i tæt samarbejde med Nina, ansvaret for vores reproduktionspatienter. Hun har gennem mange år, efteruddannelse og kurser, oparbejdet en bred erfaring med netop denne patientgruppe. Anja er gift med Daniel, og sammen har de to herlige krudtugler, rottweileren Maika og 3 katte.

DSC_3746

Fagveterinærsygeplejerske Louise Buur-Hanghøj
Louise har været ansat på Ølby Dyrehospital siden april 2017. Hun har gennemført en efteruddannelse for veterinærsygeplejesker i anæstesi og har derfor en bred specialviden på dette område. Derfor finder du også hovedsageligt Louise i vores operationsstuer, hvor hun tager sig kærligt af alle indlagte patienter. Louise er gift med Emil og har 3 skønne børn. Desuden har de 2 hunde, 3 heste, og 2 katte.

DSC_3981

Veterinærsygeplejerske Lea Marcussen
Lea kom til hospitalet i december 2018. Hun har en efteruddannelse i fysioterapi og genoptræning, hvorfor hun også er ansvarlig for genoptrænings- og fysioterapi-forløb her hos os. Hun har desuden interesse for laboratoriearbejde og er til daglig ansvarlig for vores in-house laboratorie. Lea har en søn, 2 bonusbørn, og 2 kæmpe hunde sammen med sin mand Henning.

DSC_3719-2

Veterinærsygeplejerske Heidi Id
Heidi blev tilføjet vores team i sommeren 2019. Hun bidrager altid med godt humør, og omsorg for såvel kolleger som klienter og patienter. Hun interesserer sig specielt for tænder og hun er i fuld gang med en efteruddannelse indenfor dette, Privat er hun gift med Nicki og har 2 herlige børn.

DSC_3649-2

Veterinærsygeplejerske Anja Redke
Anja har mange års erfaring og hun har derfor en stor del af ansvaret for vores butik og foderlager, som hun har haft lige siden efteråret 2019 hvor hun blev ansat. Hun har desuden en dybdegående viden om ernæring, og planlægger at videreuddanne sig på dette område. Hun er altid i godt humør og klar til at byde vores klienter og patienter velkomne med et stort smil. Anja har desuden 2 dejlige børn. 

Mia

Veterinærsygeplejerske Mia Bjørnskov Juhl
Mia kom til hospitalet i december 2019. Hun har sammen med Anja ansvaret for butikken og receptionen. Mia interesserer sig meget for hundetræning og -adfærd og privat bor Mia sammen med Morten og skøn flok labradors. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.