Sygeplejersker

DSC_3981

Aut. Veterinærsygeplejerske Lea Marcussen
Lea kom til hospitalet i december 2018. Hun har en efteruddannelse i fysioterapi og genoptræning, hvorfor hun også er ansvarlig for genoptrænings- og fysioterapi-forløb her hos os. Lea har desuden interesse for laboratoriearbejde og er til daglig ansvarlig for vores in-house laboratorie.
Hun har en søn, 2 bonusbørn, og 2 kæmpe hunde sammen med sin mand Henning.

DSC_3719-2

Aut. Veterinærsygeplejerske Heidi Id
Heidi blev tilføjet vores team i sommeren 2019. Hun bidrager altid med godt humør, og omsorg for såvel kolleger som klienter og patienter. Hun interesserer sig specielt for tænder og hun er i fuld gang med en 1-årig efteruddannelse indenfor dette.
Privat er hun gift med Nicki og har 2 herlige børn.

DSC_3649-2

Aut. Veterinærsygeplejerske Anja Redke
Anja har mange års erfaring og hun har derfor en stor del af ansvaret for vores butik og foderlager, som hun har haft lige siden efteråret 2019 hvor hun blev ansat. Hun har desuden en dybdegående viden om ernæring og Anja er i gang med en 1 årig videreuddannelse indenfor netop dette område.
Hun er altid i godt humør og klar til at byde vores klienter og patienter velkomne med et stort smil. Anja har desuden 2 dejlige børn. 

Aut. Veterinærsygeplejerske Caroline Sofie Larsen

Caroline blev ansat på Ølby Dyrehospital efter endt uddannelse, i april 2021. Selvom Caroline er nyuddannet, har hun allerede flere år på bagen i branchen og kommer med erfaring fra et større dyrehospital. Caroline har især interesse for anæstesi og hun vil primært være at finde i vores operationsafsnit samt laboratorie. Privat bor Caroline sammen med sin kæreste.

Aut. Veterinærsygeplejerske Gitte Ea Kirkegaard

Gitte blev ansat på Ølby Dyrehospital i december 2020 og har flere års erfaring fra andet større dyrehospital. Til dagligt vil du møde Gitte i telefonen, hvor hun mandag til fredag sidder klar til at hjælpe, booke tider og give råd og vejledning. Hun har samtidig en særlig interesse for katte og er sammen med Anna i gang med at få dyrehospitalet certificeret cat-friendly.
Gitte bor sammen med sin dejlige datter og den søde lille syriske guldhamster.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.