Personale

Fagdyrlæge Nina E. Diers
Nina har taget en længere efteruddannelse i reproduktion og kan derfor kalde sig fagdyrlæge på området. Hun har desuden flere kurser i øjenlidelser, hjertelidelser og en lang række andre områder. Privat er Nina gift med Christian og har 2 søde børn. Hun har desuden 3 engelske bulldogs, 2 slanger, en gekko og forskellige andre dyr. 

Dyrlæge Martin Vedel Bruun
Martin har været ansat på Ølby Dyrehospital siden 2013, først som studerende og siden som dyrlæge. Han er ved at specialisere sig i avancerede tandbehandlinger og ortopædkirurgi. Martin er gift med Helene som også er dyrlæge, og sammen har de hunden Milton, 7 får, en masse høns og 5 katte. 

Dyrlæge Marika Kristensen
Marika blev uddannet dyrlæge i sommeren 2019. Hun er ved at specialisere sig i hudlidelser. 

Dyrlæge Anna G. Frederiksen
Anna blev uddannet i 2012 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden 2013. Anna har særlig interesse for kattesygdomme og kirurgi. Hun er gift med Steffen og sammen har de datteren Papaya. Desuden har hun cirka 40 shetlandsponyer, 2 dværggeder, 8 katte, 3 kaniner og 1 mus. 

Fagveterinærsygeplejerske Louise Buur-Hanghøj
Louise har været på Ølby Dyrehospital siden april 2017. Hun har gennemført en efteruddannelse for veterinærsygeplejesker i anæstesi og har derfor en bred specialviden på dette område. Louise er gift med Emil og har 3 skønne børn. Desuden har de 2 hunde, 3 heste, og 2 katte. 

Veterinærsygeplejerske Heidi Id
Heidi blev tilføjet til vores team i sommeren 2019. Hun bidrager altid med godt humør, og omsorg for såvel kolleger som klienter og patienter. Hun interesserer sig specielt for tænder, og ønsker på sigt at videreuddanne sig på området. Privat er hun gift med Nicki og har 2 børn. 

Veterinærsygeplejerske Anja Redke
Anja har en stor del af ansvaret for vores butik og foderlager. Hun har desuden en dybdegående viden om ernæring, og planlægger at videreuddanne sig på dette område. Hun er altid i godt humør og klar til at byde vores klienter og patienter velkomne med et smil. Anja har desuden 2 dejlige børn. 

Veterinærsygeplejerske Anja Bugera
Anja er i øjeblikket på barsel. Normalt har hun, i tæt samarbejde med Nina, ansvaret for en stor del af vores reproduktionspatienter. Hun har gennem mange år, efteruddannelse og kurser oparbejdet en bred erfaring med netop denne patientgruppe. Anja har 2 børn og er gift med Daniel. 

 

Veterinærsygeplejerske Lea Marcussen 
Lea har en videreuddannelse i fysioterapi og genoptræning, og dermed en stor interesse for lidelser i bevægeapparatet. Derfor er hun ansvarlig for genoptrænings- og fysioterapeut-forløb hos os. Hun har desuden interesse for laboratoriearbejde og er til daglig ansvarlig for vores in-house laboratorie. Lea har en søn, 2 bonusbørn, og 2 kæmpe hunde sammen med sin mand Henning.

Veterinærsygeplejerske Sandra Thomsen
Sandra er barselsvikar for Anja. Hun er altid sød og glad når man møder hende i butikken eller gennem telefonen. 

 

På Ølby Dyrehospital har vi en gruppe af dyrlægestuderende ansat som hjælper til i det daglige og i weekenderne. Vi er utroligt glade for vores meget dedikerede hold af studerende som altid giver en hjælpende hånd til både kollegaer og klienter. Du kan forvente at møde dem bag skranken og til negleklip og lignende. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.