Personale

Fagdyrlæge Nina E. Diers
Nina har taget en længere efteruddannelse i reproduktion og kan derfor kalde sig fagdyrlæge på området. Hun har desuden flere kurser i øjenlidelser, hjertelidelser og en lang række andre områder. Privat er Nina gift med Christian og har 2 søde børn. Hun har desuden 3 engelske bulldogs, 2 slanger, en gekko og forskellige andre dyr. 

Dyrlæge Martin Vedel Bruun
Martin har været ansat på Ølby Dyrehospital siden 2013, først som studerende og siden som dyrlæge. Han er ved at specialisere sig i avancerede tandbehandling og ortopædkirurgi. Martin er gift med Helene som også er dyrlæge, og sammen har de hunden Milton, 7 får, en masse høns og 5 katte. 

Dyrlæge Marika N. Kristensen
Marika blev uddannet dyrlæge i sommeren 2019. Hun er ved at specialisere sig i hudlidelser. 

Dyrlæge Anna G. Frederiksen
Anna blev uddannet i 2012 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden 2013. Anna har særlig interesse for kattesygdomme og kirurgi. Hun er gift med Steffen og sammen har de datteren Papaya. Desuden har hun cirka 40 shetlandsponyer, 2 dværggeder, 8 katte, 3 kaniner og 1 mus. 

Fagveterinærsygeplejerske Louise Buur-Hanghøj
Louise har været på Ølby Dyrehospital siden april 2017. Hun har gennemført en efteruddannelse for veterinærsygeplejesker i anæstesi og har derfor en bred specialviden på dette område. Louise er gift med Emil og har 3 skønne børn. Desuden har de 2 hunde, 3 heste, og 2 katte. 

Veterinærsygeplejerske Heidi Id
Heidi blev tilføjet til vores team i sommeren 2019. Hun bidrager altid med godt humør, og omsorg for såvel kolleger som klienter og patienter. Hun interesserer sig specielt for tænder, og ønsker på sigt at videreuddanne sig på området. Privat er hun gift med Nicki og har 2 børn. 

Veterinærsygeplejerske Anja Redke

Veterinærsygeplejerske Anja Bugera

 

Veterinærsygeplejerske Lea Marcussen 

 

Veterinærsygeplejerske Sandra Thomsen

 

Indholdsfane

Ledige stillinger, praktikanter m.m.

Da vi er et hospital i konstant udvikling, sker der også løbende en naturlig udskiftning i vores personale. På siden her vil du løbende kunne følge nye opslag om ledige stillinger, både for dyrlæger og veterinærsygeplejersker, VSP-elever samt dyrlægestuderende og praktikanter.

Veterinærsygeplejerske-elever

Vi mangler i øjeblikket ikke veterinærsygeplejerske-elever. 

Praktikanter

Vi har to typer af praktikanter her på hospitalet, dyrlægestuderende og erhvervspraktikanter fra folkeskoler. Som udgangspunkt prioriteres de dyrlægestuderende højest, da det er af afgørende betydning for afslutningen af deres uddannelse, at de har mulighed for at komme i praktik. Har vi personalet til at kunne tilbyde praktik til folkeskoleelever gør vi gerne dette, men vi har desværre ikke mulighed for at kunne garantere dette.

For begge typer praktikanter gælder det, at vi skal have en ansøgning fra jer indeholdende jeres baggrund, motivation og erfaring, som kan sendes til vores email: mail@olbydyrehospital.dk med emnet “praktikansøgning”.

 

Dyrlægestuderende (studiejob)

Vi har her på hospitalet altid flere dyrlægestuderende tilknyttet til at hjælpe os i weekender, ferieperioder samt ved sygdom. Der sker selvfølgelig en naturlig udskiftning blandt vores studerende, og når en vi får en ledig plads, slår vi altid dette op her på siden, samt på vores facebook side Ølby Dyrehospital. Du er dog også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.