Ledige Stillinger

Ledige stillinger, praktikanter m.m.

Da vi er et hospital i konstant udvikling, sker der også løbende en naturlig udskiftning i vores personale. På siden her vil du løbende kunne følge nye opslag om ledige stillinger, både for dyrlæger og veterinærsygeplejersker, VSP-elever samt dyrlægestuderende og praktikanter.

Dyrlæger

Vi søger i øjeblikket ikke dyrlæger. 

Veterinærsygeplejerske-elever

Vi søger i øjeblikket ikke veterinærsygeplejerske-elever. 

Praktikanter

Vi har to typer af praktikanter her på hospitalet, dyrlægestuderende og erhvervspraktikanter fra folkeskoler. Som udgangspunkt prioriteres de dyrlægestuderende højest, da det er af afgørende betydning for afslutningen af deres uddannelse, at de har mulighed for at få deres praktik. Har vi personalet til at kunne tilbyde praktik til folkeskoleelever gør vi gerne dette, men vi har desværre ikke mulighed for at kunne garantere dette.

For begge typer praktikanter gælder det, at vi skal have en ansøgning fra jer indeholdende jeres baggrund, motivation og erfaring, som kan sendes til vores email: mail@olbydyrehospital.dk med emnet “praktikansøgning”.

Dyrlægestuderende (studiejob)

Vi har her på hospitalet altid flere dyrlægestuderende tilknyttet til at hjælpe os i weekender, ferieperioder samt ved sygdom. Der sker selvfølgelig en naturlig udskiftning blandt vores studerende, og når en vi får en ledig plads, slår vi altid dette op her på siden, samt på vores facebook side Ølby Dyrehospital. Du er dog også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.