ISO Certifcering

Ølby Dyrehospital er tidligere ISO-certificeret. Efter en årrække med certificeringen, har vi dog valgt at opsige denne. Vi følger dog fortsat nøjagtig de samme retningslinier og procedurer, men kan nu samtidig give det vores eget særpræg samtidig, hvilket vi vægter utrolig højt da ikke to patienter eller forløb er ens.

Hvad betyder iso-certificering egentlig
 Som ISO-certificeret dyrlæge er der 6 klare forkusområder:
  1. Kommunikation
  2. Journalføring
  3. Kontakt og opfølgning
  4. Kundetilfredshed
  5. Tjek på udstyr og hygiejne
  6. Efteruddannelse

Fokusområderne skal sikre både patienten, og dig som dyreejer, øget sikkerhed, kvalitet og tryghed.

 

Det tager et år at blive certificeret medlem af ISO Dyrlægen, og for dig som dyreejer betyder det, at du er garanteret, at der arbejdes professionelt med dit dyr og at der er fokus på de ovennævnte punkter.

 

  • Kommunikation er et nøglebegreb. Derfor starter en konsultation med en samtale om, hvad du ønsker af klinikken, hvilke muligheder der er og økonomien i det.
  • Hver eneste patient har deres egen journal. Her bliver alle oplysninger om dyret skrevet ned, så det er muligt for alle berørte medarbejdere på klinikken at kende hele forløbet.
  • Hvis dit dyr skal behandles eller indlægges, holdes der løbende kontakt. Du vil altid blive taget med på råd, hvis noget drastisk ændrer sig i forhold til det aftalte.
  • Efter et kritisk forløb, følges der op, når I er kommet godt hjem.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.