Dyrlæger

DSC_3767

Fagdyrlæge Nina E. Diers
Nina har mange års erfaring samt solid efteruddannelse inden for reproduktion hos hund og kat, og hun arbejder primært med reproduktion til dagligt. Hun har desuden interesse for øjenlidelser, hjertelidelser og krybdyrsygdomme. Privat er Nina gift med Christian og sammen har de to døtre, Cathrine og Cecilie. Hun har tre engelske bulldogs og er opdrætter af racen. Desuden har hun en masse forskellige krybdyr. 

DSC_3681-2

Dyrlæge Marika Kristensen
Marika blev uddannet dyrlæge i sommeren 2019 og har været ansat på hospitalet siden. Marika har især interesse for hudlidelser, som hun løbende er ved at specialisere sig indenfor. 

DSC_3628

Dyrlæge Anna G. Frederiksen
Anna blev uddannet i 2012 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden 2013. Anna har særlig interesse for kattesygdomme og kirurgi. Hun er gift med Steffen og sammen har de datteren Papaya. Desuden har hun cirka 40 shetlandsponyer, to dværggeder, otte katte, tre kaniner og en mus.

Dyrlæge Merethe Bratling
Merethe blev uddannet i 2011 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden september 2020. Merethe har især særlig interesse for intern medicin og hun har mere end 10 års erfaring med sig. Vi er utrolig glade for at kunne byde Merethe velkommen som sidste nye “skud på stammen” her på hospitalet. Hun bor sammen med Jesper og sammen har de drengene Carl og Adam.

Billede komme

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.