Dyrlæger

DSC_3767

Fagdyrlæge Nina E. Diers
Nina har mange års erfaring samt solid efteruddannelse inden for reproduktion hos hund og kat, og hun arbejder primært med reproduktion til dagligt. Hun har desuden interesse for øjenlidelser, hjertelidelser og krybdyrsygdomme. Privat er Nina gift med Christian og sammen har de to døtre, Cathrine og Cecilie. Hun har tre engelske bulldogs og er opdrætter af racen. Desuden har hun en masse forskellige krybdyr. 

DSC_3628

Dyrlæge Anna G. Frederiksen
Anna blev uddannet i 2012 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden 2013. Anna har særlig interesse for kattesygdomme og kirurgi. Hun er gift med Steffen og sammen har de datteren Papaya. Desuden har hun cirka 40 shetlandsponyer, to dværggeder, otte katte, tre kaniner og en mus.

Dyrlæge Merethe Bratling
Merethe blev uddannet i 2011 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden september 2020. Merethe har især særlig interesse for intern medicin og hun har mere end 10 års erfaring med sig. Vi er utrolig glade for at kunne byde Merethe velkommen som sidste nye “skud på stammen” her på hospitalet. Hun bor sammen med Jesper og sammen har de drengene Carl og Adam.

Billede på vej

Dyrlæge Karen Krogh-Jensen

Karen blev uddannet i 2013 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden december 2020. Karen har taget en masse videreuddannelse indenfor ortopædkirurgi og dygtiggjort sig gennem de sidste mange år på dette område. Samtidig er Karen også rigtig god til både tænder og billeddiagnostik. Vi er utrolig glade for, at Karen er blevet en del af vores team. Privat bor Karen sammen med sin kæreste og to frække labradors.

Billede på vej

Dyrlæge Camilla Lind

Camilla blev uddannet i 2020 og har været ansat på Ølby Dyrehospital siden februar 2021. Camilla vil du først og fremmest møde i konsultationen, hvor hun tager sig kærligt af vores mange søde patienter, om det er til det årlige sundhedstjek, en akut opstået sygdom eller en blodprøvekontrol. Vi glæder os over, at Camilla er kommet til og kan hjælpe os med vores mange søde patienter i en travl hverdag. 
Privat er Camilla gift.

Billede på vej

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.