Dyrlægestuderende og klinikassistenter

Dyrlægestuderende

På Ølby Dyrehospital har vi en gruppe af søde og smilende dyrlægestuderende, som hjælper til i det daglige og i weekenderne. Vi er utroligt glade for vores meget dedikerede hold af studerende som altid giver en hjælpende hånd til både kollegaer og klienter. Du kan forvente at møde dem bag skranken, til negleklip og lignende.

Simone Gehrt: Simone har været ansat på hospitalet siden sommeren 2017. Til dagligt er Simone ved at færdiggøre sit speciale på dyrlægestudiet og er dermed på den sidste del af uddannelsen. Derfor glæder vi os bare over det års tid vi fortsat har Simones selskab på hospitalet.

Karoline Monrad: Karoline har været ansat på hospitalet siden februar 2019. Til dagligt er Karoline i fuld gang med 5. år på dyrlægestudiet og er dermed mere end halvvejs gennem uddannelsen, så vi glæder os bare over at hun forhåbentlig er hos de sidste par år også.

Eya Flenskov: Eya har været ansat på hospitalet siden maj 2019. Til dagligt er Eya i fuld gang med 3. år på dyrlægestudiet og er dermed halvvejs gennem uddannelsen, så det betyder forhåbentlig at Eya fortsat har nogle spændende år tilbage hos os.

Pernille Karlsen: Pernille har været ansat på hospitalet siden august 2020. Til dagligt er Pernille i fuld gang med 4. år på dyrlægestudiet, så det betyder forhåbentlig at Pernille har nogle spændende år tilbage hos os.

Niklas Ahrenst: Niklas har været ansat på hospitalet siden august 2020. Til dagligt er Niklas i gang med hans første år på dyrlægestudiet, så det betyder forhåbentlig at han vil være hos os mange år endnu.

Klinikassistenter

Anja Belt: Anja har været ansat på hospitalet siden august 2020 og hun indgår i vores team af “klinikblæksprutter” sammen med Rikke. Til dagligt vil du møde Anja tirsdage og torsdage samt hver anden fredag, hvor hun sørger for at klinikken bliver gjort ren fra top til bund og ligeledes er vores sygeplejerske behjælpelige med en hjælpende hånd, forefaldende arbejde eller opfyldning i vores butik. Vi er utrolig glade for, at Anja er blevet en del af vores team. Anja er gift og har en voksen datter, samt hunden Cody.

Rikke Sjølund: Rikke har været ansat på hospitalet siden august 2020 og hun indgår i vores team af “klinikblæksprutter” sammen med Anja. Til dagligt vil du møde Rikke mandage og torsdage samt hver anden fredag, hvor hun sørger for at klinikken bliver gjort ren fra top til bund og ligeledes er vores sygeplejerske behjælpelige med en hjælpende hånd, forefaldende arbejde eller opfyldning i vores butik. Vi er meget glade for, at Rikke er blevet en del af vores team.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.