Booking af tid

Man kan booke tider via telefon 7025 0202 og taste 1 eller via email. Vi har konsultationer alle dage 8-16, samt fra 16-18 for forudbestilte tider. 
Vi gør opmærksom på, at akutte konsultationer efter kl. 16.00 pålægges et vagtgebyr og evt. yderligere ydelser vil ligeledes overgå til vagt.

Herudover kan du booke tider online til sundhedsundersøgelse og vaccinationer, almindelige konsultationer og enkelte reproduktionsydelser.

tidsbestilling

Har du spørgsmål til dyrlægen?
Dyrlægerne har telefontid mellem kl. 9-10 mandag-torsdag. Det varierer fra dag til dag, hvilke dyrlæger der sidder ved telefonen.

Fra kl. 8.00-13.00 er telefonerne åbne for tidsbestilling og spørgsmål. I den øvrige tid har vi telefonlinjen åben for akut syge dyr. Operationspatienter indleveres typisk om morgenen mellem 08:00-08:30.

Husk at melde afbud ca. 24 timer før bekræftet tidspunkt. Ved udeblivelse eller manglende afbud, pålægges et gebyr på 300 kr.

 

Akut syge dyr

Hvis du har et akut sygt dyr, så kan du bare køre til hospitalet indenfor vores åbningstid. Hvis det er muligt må du gerne advisere os undervejs, så vi kan nå og have en dyrlæge klar til i kommer.

Er der tale om et akut sygt dyr udenfor vores normale åbningstid, 08:00-18:00 alle hverdage så skal du have fat i vagthavende dyrlæge på 7025 0202 før I kommer på hospitalet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.